Βρείτε μας στο facebook

Η σελίδα μας στο facebook: Αντιφασιστική Επιτροπή Γειτονιάς

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οι φασίστες δολοφόνοι είναι ανεπιθύμητοι στο σχολείο μας!

Η Αντιφασιστική Επιτροπή Φαλήρου μοιράζει το παρακάτω κείμενο στα Γυμνάσια, Λύκεια κι ΕΠΑΛ της γειτονιάς καλώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετέχουν στο αντιφασιστικό κίνημα.



17-18 Σεπτέμβρη. Κερατσίνι, Αθήνα. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενεργητικό μέλος της Χρυσής Αυγής δολοφονεί τον ράπερ Παύλο Φύσσα, γνωστός με το όνομα Killah P, για την αντιφασιστική του δράση.

Η Χρυσή Αυγή παρουσιάστηκε σαν μιά ομάδα δυνατών και γυμνασμένων ανδρών που θα σώσει την Ελλάδα από την κρίση και τους πολιτικούς της και θα την «καθαρίσει» από όλους τους μετανάστες.

Μέχρι τώρα όμως η δράση της στρέφεται ενάντια στους μετανάστες, με ξυλοδαρμούς και δολοφονίες, στους ομοφυλόφιλους και σε όσους διαφωνούν μαζί τους κι έχουν αντιφασιστική δράση με αποκορύφωμα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι βουλευτές εκπαιδεύουν τους οπαδούς και τους μετατρέπουν σε δολοφόνους  για να σκοτώνουν όποιον δεν τους αρέσει ώστε να μη λερώνουν οι ίδιοι με αίμα τα χέρια τους. Όσοι κι όσες τους συμπαθούσαν πρέπει να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να τους μετατρέψει σε μαχαιροβγάλτες δολοφόνους- αυτή είναι η ‘πολιτική’ τους!

Αυτοί που μας παρουσιάστηκαν ως σωτήρες και «μάγκες» της χώρας μετά τη μαζική αντιφασιστική διαμαρτυρία του λαού και τις συλλήψεις που ακολούθησαν έχουν αρχίσει να κρύβονται σαν τα ποντίκια και να αλλάζουν την ιδεολογία και τα λεγόμενα τους ακόμα κι αν τα ευρήματα της αστυνομίας δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι, μια ομάδα εγκληματιών ναζιστών, λάτρεων του Χίτλερ με μίσος για οποιοδήποτε διαφορετικό από αυτούς.

Προσπαθούν να μπουν στα σχολεία με την ιδεολογία τους περί καθαρότητας της φυλής και τη δικιά τους Ιστορία της Ελλάδος και να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό και το μίσος ανάμεσα σε Έλληνες και μετανάστες μαθητές. Να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δε θέλουμε ούτε τη Χρυσή Αυγή στα σχολεία μας ούτε τις ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης. Να παλέψουμε για ίσα δικαιώματα και για να δοθεί η ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών.

·         Σας καλούμε να οργανωθείτε μαζί μας, για να κρατήσουμε την Χρυσή Αυγή μακριά από την γειτονιά μας.
·         Σας καλούμε να συμμετέχετε στις δράσεις και στις συναντήσεις μας και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.
·         Μοιράστε τις προκηρύξεις μας σε συμμαθητές, σε φίλους και γνωστούς σας.
·         Ζητήστε από το 15μελές να βγάλει ένα κείμενο ενάντια στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής κι ένα κείμενο υπέρ της ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά μεταναστών.
·         Ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να οργανώσουμε καλύτερα αυτόν τον αγώνα και να κάνουμε πράξη τον σύνθημα «Ποτέ ξανά ΦΑΣΙΣΜΟΣ!».

Έλα στην αντιφασιστική γιορτή την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 6μμ στο πάρκο απέναντι από την ΕΡΤ-3.

Αντιφασιστική Επιτροπή γειτονιάς Φαλήρου- Αγ. Τριάδος- Ευζώνων
antifaep.blogspot.gr, antifaep@gmail.com, www.facebook.com/amkvoe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου