Βρείτε μας στο facebook

Η σελίδα μας στο facebook: Αντιφασιστική Επιτροπή Γειτονιάς

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική πορεία σήμερα- Τετάρτη 25/9- στις 6μμ στο άγαλμα Βενιζέλου‏

Η Αντιφασιστική Επιτροπή Φαλήρου συμμετέχει σήμερα στις 6μμ στο άγαλμα Βενιζέλου στην αντιφασιστική πορεία.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην πορεία, για να δώσουμε μία μαζική απάντηση στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.




Παρακάτω διαβάστε το κείμενο που μοιράζουμε αυτές τις μέρες στη γειτονιά μας:

Η Χρυσή Αυγή δολοφονεί! Να κρατήσουμε τη γειτονιά μας καθαρή από τους νεοναζί!

Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική πορεία της Τετάρτης 25/9 στις 6:00μμ στο άγαλμα Βενιζέλου

17- 18 Σεπτέμβρη 2013. Κερατσίνι, Αθήνα. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής δολοφονεί τον 34χρονο Παύλο Φύσσα- Έλληνας εργάτης και ράπερ, γνωστός κι ως Killah P- για την αντιφασιστική του δράση.
Ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έχει συμμετάσχει στις «κλειστές» εθνικιστικές κατασκηνώσεις, αγκαλιαζόταν με τον βουλευτή της ΧΑ, Μπαρμπαρούση και πληρωνόταν από τη ΧΑ για να κάνει δολοφονικές επιθέσεις με τα Τάγματα Εφόδου. Ένας πληρωμένος δολοφόνος!
Όμως, η δολοφονία δεν ήταν μια «υπερβολική» ενέργεια ενός μέλους της ΧΑ. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την αστυνομία δείχνει- σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» (20-21/9)- ότι ο Ρουπακιάς είχε συνομιλήσει με τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη. Ο οποίος είχε επαφή με τον βουλευτή της ΧΑ Ιωάννη Λαγό- κι όπως λένε τα στελέχη της ΧΑ «το ok το δίνει πάντα ο Αρχηγός». Οι δολοφόνοι, λοιπόν, δεν είναι μόνο ο Ρουπακιάς, αλλά ολόκληρη η Χρυσή Αυγή! Κι ας προσπαθεί η ΧΑ να κάνει το άσπρο μαύρο, να πείσει ότι δε φταίει, ότι δεν γνωρίζουν τον Ρουπακιά κλπ.

Μήπως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό; Όχι!

17 Γενάρη 2013. Πετράλωνα, Αθήνα. Ένας 27χρονος Πακιστανός, ο Σαχτζάκ Λουκμάν, δολοφονείται με μαχαίρι, καθώς πήγαινε στη δουλειά του. Οι δράστες ήταν δύο άντρες. Στο σπίτι τους βρέθηκαν στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, σουγιάδες. Και μαζί μ’ αυτά, ήταν κι ένας πάκος από προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής!
12 Σεπτέμβρη 2013. Πέραμα, Αθήνα. Ομάδα 30- 35 μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς κάνουν αφισοκόλληση για το φεστιβάλ τους, δέχονται δολοφονική επίθεση με ρόπαλα και καρφιά από 50 άτομα της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας 9 άτομα στο νοσοκομείο. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ένας από αυτούς, συμμετείχε και σε παλιότερες επιθέσεις εναντίον Αιγύπτιων, ενώ ήταν και «συνοδός μεγαλοεργολάβου».
Αναφέρουμε συγκεκριμένες πρόσφατες περιπτώσεις, γιατί δεν μπορούν να χωρέσουν όλα τα περιστατικά επιθέσεων της ΧΑ. Είναι ενδεικτικό, πάντως, ότι αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία με 32 περιστατικά, που πήγε στον εισαγγελέα.

Εγκληματίες του ποινικού δικαίου τα στελέχη κι η ηγεσία της ΧΑ

Ας δούμε μερικές περιπτώσεις.
Αντώνης Γρέγος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Χρυσή Αυγή. Ο Γρέγος πριν γίνει βουλευτής, δούλευε στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, όμως, δούλευε κι ως μπράβος σε νυχτερινά κέντρα. Η… λεπτομέρεια είναι ότι τα νυχτερινά κέντρα, στα οποία ο Γρέγος ήταν μπράβος, ήταν της ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Σαξώνη- που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπεξαίρεση 51,4 εκατομμυρίων ευρώ από το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Αντώνης «Περίανδρος» Ανδρουτσόπουλος, πρώην υπαρχηγός της ΧΑ. Στις 16 Ιούνη 1998 ο υπαρχηγός της ΧΑ μαζί με τους «συναγωνιστές» του, ξυλοκοπούν άγρια τον αριστερό φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και τον αφήνουν αναίσθητο μέσα στα αίματα. Ο «Περίανδρος» παραδόθηκε στις αρχές το 2005 και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση. Βέβαια, από τότε έχει μειωθεί η ποινή του και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος.
Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός ΧΑ. Τον Ιούλη του ’78 συνελήφθηκε, για κατοχή όπλων και για βομβιστικές επιθέσεις σε κινηματογράφους που έπαιζαν προοδευτικές ταινίες. Σήμερα, διατηρεί μαζί με τη γυναίκα του και βουλευτή της ΧΑ, Ελένη Ζαρούλια, ξενοδοχείο- οίκο ανοχής, το New Deal στην Πλ. Αττικής.
Αυτή, λοιπόν, είναι η Χρυσή Αυγή. Η βία, το έγκλημα κι οι δολοφονίες είναι η ‘ιδεολογία’ που υπηρετούν! Γι’ αυτό υμνούν τον Χίτλερ και τη ναζιστική Γερμανία! Αυτά θα έκαναν αν είχαν την εξουσία!

Προς όλους κι όλες τους αντιφασίστες!

Σας καλούμε να οργανωθείτε μαζί μας, για να κρατήσουμε τη Χρυσή Αυγή μακριά από τη γειτονιά μας. Σας καλούμε να συμμετέχετε στις δράσεις και στις συναντήσεις μας και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Μοιράστε τις προκηρύξεις μας στην οικοδομή σας, σε συγγενείς σας, σε συναδέλφους και συμμαθητές σας, σε φίλους και γνωστούς, σε όλους! Ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να οργανώσουμε καλύτερα αυτόν τον αγώνα και να κάνουμε πράξη το σύνθημα «ποτέ ξανά φασισμός»!
Αντιφασιστική Επιτροπή Φαλήρου
antifaep.blogspot.gr, antifaep@gmail.com, facebook.com/amkvoe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου